do góry

Australia

kategoria: Australia - świadectwa zdrowia [3]
format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Świadectwo zdrowia dla łososia przeznaczonego do spożycia przez ludzi eksportowanego do Australii 2017-05-18 14:33 46.26KB pobierz plik: Świadectwo zdrowia dla łososia przeznaczonego do spożycia przez ludzi eksportowanego do Australii
pdf Świadectwo zdrowia dla łososia przywożonego z Norwegii do dalszego przetwórstwa w Polsce z przeznaczeniem na rynek australijski (ang. Sanitary certificate covering salmonids from Norway destined to Australia exported abroad for further processing) 2017-05-18 14:32 41.94KB pobierz plik: Świadectwo zdrowia dla łososia przywożonego z Norwegii do dalszego przetwórstwa w Polsce z przeznaczeniem na rynek australijski (ang. Sanitary certificate covering salmonids from Norway destined to Australia exported abroad for further processing)
pdf Urzędowe świadectwo weterynaryjne dla konserw z mięsa wieprzowego 2017-05-18 14:31 37.31KB pobierz plik: Urzędowe świadectwo weterynaryjne dla konserw z mięsa wieprzowego
kategoria: Australia - wymagania weterynaryjne [38]
format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Informacja nt wymagań oraz importu żywności do Australii i Nowej Zelandii 2017-05-18 14:43 33.52KB pobierz plik: Informacja nt wymagań oraz importu żywności do Australii i Nowej Zelandii
pdf Minimalne wymogi Ministerstwa Rolnictwa Australii w zakresie dokumentacji - format świadectw rządowych 2017-05-18 14:43 81.35KB pobierz plik: Minimalne wymogi Ministerstwa Rolnictwa Australii w zakresie dokumentacji - format świadectw rządowych
pdf Ogólna analiza ryzyka importowego (IRA) dla mięsa wieprzowego 2017-05-18 14:49 638.76KB pobierz plik: Ogólna analiza ryzyka importowego (IRA) dla mięsa wieprzowego
pdf Produkty poddane obróbce w autoklawie_EN 2019-01-14 14:19 189.37KB pobierz plik: Produkty poddane obróbce w autoklawie_EN
pdf Produkty poddane obróbce w autoklawie_PL 2019-01-14 14:13 242.04KB pobierz plik: Produkty poddane obróbce w autoklawie_PL
pdf Produkty rybne gotowe do konsumpcji 2017-05-18 14:49 63.97KB pobierz plik: Produkty rybne gotowe do konsumpcji
pdf Ryby patroszone, bez głów 2017-05-18 14:48 75.63KB pobierz plik: Ryby patroszone, bez głów
pdf Ryby rodz.Salmonidae - niepuszkowane, niesterylizowane 2017-05-18 14:48 136.82KB pobierz plik: Ryby rodz.Salmonidae - niepuszkowane, niesterylizowane
pdf Ryby rodz.Salmonidae-puszkowane,sterylizowane 2017-05-18 14:47 42.16KB pobierz plik: Ryby rodz.Salmonidae-puszkowane,sterylizowane
pdf Ryby rodz.Spodouste 2017-05-18 14:47 49.54KB pobierz plik: Ryby rodz.Spodouste
pdf Ryby- gatunki nieokreślone 2017-05-18 14:46 96.2KB pobierz plik: Ryby- gatunki nieokreślone
pdf Ryby- gatunki określone 2017-05-18 14:46 100.38KB pobierz plik: Ryby- gatunki określone
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 1 2017-05-18 14:45 63.19KB pobierz plik: Standard 1.3.1 dodatki cz 1
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 2 2017-05-18 14:45 188.99KB pobierz plik: Standard 1.3.1 dodatki cz 2
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 3 2017-05-18 14:44 131.79KB pobierz plik: Standard 1.3.1 dodatki cz 3
pdf Standard 1.4.1 kontaminanty 2017-05-18 14:44 75.26KB pobierz plik: Standard 1.4.1 kontaminanty
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 1 2017-05-18 14:44 45.82KB pobierz plik: Standard 1.4.2 NDP cz 1
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 2 2017-05-18 14:42 292.84KB pobierz plik: Standard 1.4.2 NDP cz 2
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 3 2017-05-18 14:31 232.64KB pobierz plik: Standard 1.4.2 NDP cz 3
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 4 2017-05-18 14:33 127.09KB pobierz plik: Standard 1.4.2 NDP cz 4
pdf Standard 1.6.1 mikro 2017-05-18 14:40 53.07KB pobierz plik: Standard 1.6.1 mikro
pdf Standard 1.6.2 przetwarzanie 2017-05-18 14:40 40.98KB pobierz plik: Standard 1.6.2 przetwarzanie
pdf Standard 2.2.1 mięso 2017-05-18 14:39 65.39KB pobierz plik: Standard 2.2.1 mięso
pdf Standard 2.2.2 jajka 2017-05-18 14:39 27.25KB pobierz plik: Standard 2.2.2 jajka
pdf Standard 2.2.3 ryby 2017-05-18 14:37 27.86KB pobierz plik: Standard 2.2.3 ryby
pdf Standard 2.5.1 mleko 2017-05-18 14:37 28.37KB pobierz plik: Standard 2.5.1 mleko
pdf Standard 2.5.2 śmietana 2017-05-18 14:36 29.82KB pobierz plik: Standard 2.5.2 śmietana
pdf Standard 2.5.3 mleko fermentowane 2017-05-18 14:36 28.47KB pobierz plik: Standard 2.5.3 mleko fermentowane
pdf Standard 2.5.5 masło 2017-05-18 14:36 23.82KB pobierz plik: Standard 2.5.5 masło
pdf Standard 2.5.6 lody 2017-05-18 14:36 23.99KB pobierz plik: Standard 2.5.6 lody
pdf Standard 2.5.7 mleko różne 2017-05-18 14:35 36.79KB pobierz plik: Standard 2.5.7 mleko różne
pdf Standard 2.8.2 miód 2017-05-18 14:35 23.43KB pobierz plik: Standard 2.8.2 miód
pdf Standard 3.1.1 interpretacje 2017-05-18 14:35 52.35KB pobierz plik: Standard 3.1.1 interpretacje
pdf Standard 3.2.1 programy 2017-05-18 14:34 44.36KB pobierz plik: Standard 3.2.1 programy
pdf Standard 3.2.2 praktyki 2017-05-18 14:34 101.08KB pobierz plik: Standard 3.2.2 praktyki
pdf Standard 3.2.3 premises 2017-05-18 14:34 66.58KB pobierz plik: Standard 3.2.3 premises
pdf Wymogi dla produktów mleczarskich 2017-05-18 14:33 137.11KB pobierz plik: Wymogi dla produktów mleczarskich
pdf Zasady eksportu łososia norweskiego przetwarzanego w Polsce 2017-05-18 14:33 109.8KB pobierz plik: Zasady eksportu łososia norweskiego przetwarzanego w Polsce