Australia

kategoria: Australia - świadectwa zdrowia [3]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Australii produktów z ryb łososiowatych poddanych obróbce termicznej, przeznaczonych do spożycia przez ludzi
ilość pobrań: 591
2019-08-14 13:43 645.11KB Świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Australii produktów z ryb łososiowatych poddanych obróbce termicznej, przeznaczonych do spożycia przez ludzi 645.11KB
pdf Świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Australii produktów z ryb łososiowatych przeznaczonych do spożycia przez ludzi
ilość pobrań: 4349
2019-08-14 13:45 651.12KB Świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Australii produktów z ryb łososiowatych przeznaczonych do spożycia przez ludzi 651.12KB
pdf Urzędowe świadectwo weterynaryjne dla konserw mięsnych (innych niż pochodzenia wołowego) eksportowanych do Australii
ilość pobrań: 628
2020-08-20 16:56 176.01KB Urzędowe świadectwo weterynaryjne dla konserw mięsnych (innych niż pochodzenia wołowego) eksportowanych do Australii 176.01KB
kategoria: Australia - wymagania weterynaryjne [30]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Informacja nt wymagań oraz importu żywności do Australii i Nowej Zelandii
ilość pobrań: 992
2017-05-18 14:43 33.52KB Informacja nt wymagań oraz importu żywności do Australii i Nowej Zelandii 33.52KB
pdf Minimalne wymogi Ministerstwa Rolnictwa Australii w zakresie dokumentacji - format świadectw rządowych
ilość pobrań: 628
2017-05-18 14:43 81.35KB Minimalne wymogi Ministerstwa Rolnictwa Australii w zakresie dokumentacji - format świadectw rządowych 81.35KB
pdf Ogólna analiza ryzyka importowego (IRA) dla mięsa wieprzowego
ilość pobrań: 574
2017-05-18 14:49 638.76KB Ogólna analiza ryzyka importowego (IRA) dla mięsa wieprzowego 638.76KB
pdf Produkty poddane obróbce w autoklawie_EN
ilość pobrań: 266
2019-01-14 14:19 189.37KB Produkty poddane obróbce w autoklawie_EN 189.37KB
pdf Produkty poddane obróbce w autoklawie_PL
ilość pobrań: 270
2019-01-14 14:13 242.04KB Produkty poddane obróbce w autoklawie_PL 242.04KB
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 1
ilość pobrań: 474
2017-05-18 14:45 63.19KB Standard 1.3.1 dodatki cz 1 63.19KB
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 2
ilość pobrań: 678
2017-05-18 14:45 188.99KB Standard 1.3.1 dodatki cz 2 188.99KB
pdf Standard 1.3.1 dodatki cz 3
ilość pobrań: 600
2017-05-18 14:44 131.79KB Standard 1.3.1 dodatki cz 3 131.79KB
pdf Standard 1.4.1 kontaminanty
ilość pobrań: 512
2017-05-18 14:44 75.26KB Standard 1.4.1 kontaminanty 75.26KB
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 1
ilość pobrań: 534
2017-05-18 14:44 45.82KB Standard 1.4.2 NDP cz 1 45.82KB
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 2
ilość pobrań: 526
2017-05-18 14:42 292.84KB Standard 1.4.2 NDP cz 2 292.84KB
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 3
ilość pobrań: 526
2017-05-18 14:31 232.64KB Standard 1.4.2 NDP cz 3 232.64KB
pdf Standard 1.4.2 NDP cz 4
ilość pobrań: 554
2017-05-18 14:33 127.09KB Standard 1.4.2 NDP cz 4 127.09KB
pdf Standard 1.6.1 mikro
ilość pobrań: 853
2017-05-18 14:40 53.07KB Standard 1.6.1 mikro 53.07KB
pdf Standard 1.6.2 przetwarzanie
ilość pobrań: 448
2017-05-18 14:40 40.98KB Standard 1.6.2 przetwarzanie 40.98KB
pdf Standard 2.2.1 mięso
ilość pobrań: 822
2017-05-18 14:39 65.39KB Standard 2.2.1 mięso 65.39KB
pdf Standard 2.2.2 jajka
ilość pobrań: 449
2017-05-18 14:39 27.25KB Standard 2.2.2 jajka 27.25KB
pdf Standard 2.2.3 ryby
ilość pobrań: 530
2017-05-18 14:37 27.86KB Standard 2.2.3 ryby 27.86KB
pdf Standard 2.5.1 mleko
ilość pobrań: 877
2017-05-18 14:37 28.37KB Standard 2.5.1 mleko 28.37KB
pdf Standard 2.5.2 śmietana
ilość pobrań: 346
2017-05-18 14:36 29.82KB Standard 2.5.2 śmietana 29.82KB
pdf Standard 2.5.3 mleko fermentowane
ilość pobrań: 351
2017-05-18 14:36 28.47KB Standard 2.5.3 mleko fermentowane 28.47KB
pdf Standard 2.5.5 masło
ilość pobrań: 425
2017-05-18 14:36 23.82KB Standard 2.5.5 masło 23.82KB
pdf Standard 2.5.6 lody
ilość pobrań: 633
2017-05-18 14:36 23.99KB Standard 2.5.6 lody 23.99KB
pdf Standard 2.5.7 mleko różne
ilość pobrań: 916
2017-05-18 14:35 36.79KB Standard 2.5.7 mleko różne 36.79KB
pdf Standard 2.8.2 miód
ilość pobrań: 447
2017-05-18 14:35 23.43KB Standard 2.8.2 miód 23.43KB
pdf Standard 3.1.1 interpretacje
ilość pobrań: 459
2017-05-18 14:35 52.35KB Standard 3.1.1 interpretacje 52.35KB
pdf Standard 3.2.1 programy
ilość pobrań: 369
2017-05-18 14:34 44.36KB Standard 3.2.1 programy 44.36KB
pdf Standard 3.2.2 praktyki
ilość pobrań: 363
2017-05-18 14:34 101.08KB Standard 3.2.2 praktyki 101.08KB
pdf Standard 3.2.3 premises
ilość pobrań: 356
2017-05-18 14:34 66.58KB Standard 3.2.3 premises 66.58KB
pdf Wymogi dla produktów mleczarskich
ilość pobrań: 633
2017-05-18 14:33 137.11KB Wymogi dla produktów mleczarskich 137.11KB
do góry