Turcja

Turcja - listy zakładów uprawnionych do wywozu

Lista polskich zakładów posiadających zezwolenie na wywóz mięsa wołowego do Turcji publikowana jest na stronie internetowej tureckiego Ministerstwa Żywności, Rolnictwa i Hodowli (T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI). W celu odnalezienia tej listy należy:

Pomocniczy adres zapewniający poglądową wersję tłumaczeniową strony dostępny jest tutaj.

kategoria: Turcja - lista zakładów uprawnionych do wywozu [1]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
docx Turcja - lista uprawnionych zakładów produkujących łapy drobiowe
ilość pobrań: 1192
2020-10-26 12:34 13.61KB Turcja - lista uprawnionych zakładów produkujących łapy drobiowe 13.61KB
kategoria: Turcja - świadectwa zdrowia [4]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Świadectwo weterynaryjne dla produktów mleczarskich do spożycia przez ludzi, przeznaczonych do eksportu do Turcji.pdf
ilość pobrań: 1017
2017-05-25 09:12 557.74KB Świadectwo weterynaryjne dla produktów mleczarskich do spożycia przez ludzi, przeznaczonych do eksportu do Turcji.pdf 557.74KB
pdf Świadectwo weterynaryjne dla produktów mleczarskich otrzymanych z mleka krów, owiec, kóz i bawołów do spożycia przez ludzi, przeznaczonych do eksportu do Turcji.pdf
ilość pobrań: 831
2017-05-25 09:12 525.76KB Świadectwo weterynaryjne dla produktów mleczarskich otrzymanych z mleka krów, owiec, kóz i bawołów do spożycia przez ludzi, przeznaczonych do eksportu do Turcji.pdf 525.76KB
pdf Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Republiki Turcji produktów rybołówstwa przeznaczonych do spożycia przez ludzi.pdf
ilość pobrań: 430
2017-05-25 09:13 539.74KB Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla eksportowanych do Republiki Turcji produktów rybołówstwa przeznaczonych do spożycia przez ludzi.pdf 539.74KB
pdf Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla świeżego, chłodzonego, mrożonego mięsa (tusz) z bydła domowego.pdf
ilość pobrań: 905
2017-05-25 09:13 216.83KB Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla świeżego, chłodzonego, mrożonego mięsa (tusz) z bydła domowego.pdf 216.83KB
do góry