do góry

Chiny

kategoria: Chiny [67]
format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Chiny - lista uprawnionych zakładów (skóry przeżuwaczy) 2017-09-27 15:18 425.41KB pobierz plik: Chiny - lista uprawnionych zakładów (skóry przeżuwaczy)
pdf Chiński protokół drobiowy pl 2017-06-12 15:15 1.11MB pobierz plik: Chiński protokół drobiowy pl
pdf Chiński protokół wieprzowina pl 2017-06-12 15:14 1.51MB pobierz plik: Chiński protokół wieprzowina pl
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN 2017-06-12 14:50 135.17KB pobierz plik: CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL 2017-06-12 14:50 132.81KB pobierz plik: CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL
pdf Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci 2017-06-12 15:11 246.62KB pobierz plik: Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci
pdf Dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych 2017-06-12 15:13 147.32KB pobierz plik: Dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych
pdf Dopuszczalne poziomy pozostałosci leków weterynaryjnych w żywnosci pochodzenia zwierzęcego 2017-06-12 15:16 27.91KB pobierz plik: Dopuszczalne poziomy pozostałosci leków weterynaryjnych w żywnosci pochodzenia zwierzęcego
pdf Fermented Milk 2017-06-12 15:09 291.44KB pobierz plik: Fermented Milk
pdf GB 25192-2010 - ser topiony 2017-06-12 14:45 548.34KB pobierz plik: GB 25192-2010 - ser topiony
pdf GB 2762-2012 maksymalne poziomy zanieczyszczeń w produktach spożywczych 2017-06-12 14:50 123.94KB pobierz plik: GB 2762-2012 maksymalne poziomy zanieczyszczeń w produktach spożywczych
pdf GB 29921-2013 limity patogenów w produktach spożywczych 2017-06-12 14:50 54.04KB pobierz plik: GB 29921-2013 limity patogenów w produktach spożywczych
pdf GB 5420-2010 - ser 2017-06-12 14:45 455.67KB pobierz plik: GB 5420-2010 - ser
pdf GB13102-2010 Evaporated Milk sweetened condensed and formulated 2017-06-12 14:53 246.2KB pobierz plik: GB13102-2010 Evaporated Milk sweetened condensed and formulated
pdf GB19302-2010 Fermented Milk 2017-06-12 14:53 291.44KB pobierz plik: GB19302-2010 Fermented Milk
pdf Informacja nt zgłaszania zakladów mleczarskich do ChRL 2017-06-12 14:51 150.33KB pobierz plik: Informacja nt zgłaszania zakladów mleczarskich do ChRL
pdf Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji 2017-06-12 14:43 556.67KB pobierz plik: Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji
pdf Kodeks praktyki higienicznej dla mięsa i produktów mięsnych - Code of Hygienic Practice for Meat and Meat Products 2017-06-12 14:38 344.83KB pobierz plik: Kodeks praktyki higienicznej dla mięsa i produktów mięsnych - Code of Hygienic Practice for Meat and Meat Products
pdf Kodeks praktyki higienicznej podczas uboju i obróbki zwierząt rzeźnych i drobiu - Code of Hygienic Practice for Livestock and Poultry Slaughtering and Processing 2017-06-12 14:38 315.03KB pobierz plik: Kodeks praktyki higienicznej podczas uboju i obróbki zwierząt rzeźnych i drobiu - Code of Hygienic Practice for Livestock and Poultry Slaughtering and Processing
pdf Lista farmaceutyków zabronionych w karmieniu i pojeniu zwierzat 2017-06-12 15:16 48.05KB pobierz plik: Lista farmaceutyków zabronionych w karmieniu i pojeniu zwierzat
pdf Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) 2017-06-12 14:43 656.33KB pobierz plik: Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna)
pdf Metoda prowadzenia kontroli jakosci i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA 2017-06-12 15:14 83.02KB pobierz plik: Metoda prowadzenia kontroli jakosci i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA
pdf Mleko pasteryzowane formularz 2017-06-12 15:11 380.13KB pobierz plik: Mleko pasteryzowane formularz
pdf Mleko sterylizowane formularz 2017-06-12 15:10 325.88KB pobierz plik: Mleko sterylizowane formularz
pdf Modified Milk 2017-06-12 15:09 180.27KB pobierz plik: Modified Milk
doc Norma chińska subst. promieniotw. 2017-06-12 15:09 64KB pobierz plik: Norma chińska subst. promieniotw.
pdf Ogloszenie - sprawa wdrożenia środków nadzoru - zarzadz. kontr-kwarantanny - import-eksp przetw. mlecz. 2017-06-12 15:13 256.76KB pobierz plik: Ogloszenie - sprawa wdrożenia środków nadzoru - zarzadz. kontr-kwarantanny - import-eksp przetw. mlecz.
doc Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej pl 2017-06-12 15:06 169KB pobierz plik: Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej pl
doc Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej 2017-06-12 15:05 270KB pobierz plik: Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej
pdf Pasteurized Milk 2017-06-12 15:10 310.68KB pobierz plik: Pasteurized Milk
pdf Porównanie z chinskimi praktykami i standardami wytwarzania produktów mlecznych UE-CN 2017-06-12 15:12 350.68KB pobierz plik: Porównanie z chinskimi praktykami i standardami wytwarzania produktów mlecznych UE-CN
doc Preparaty do dalszego żywienia niemowląt i dzieci młodszych PL 2017-06-12 15:07 225KB pobierz plik: Preparaty do dalszego żywienia niemowląt i dzieci młodszych PL
doc Preparaty do początkowego żywienia niemowląt 2017-06-12 15:08 358.5KB pobierz plik: Preparaty do początkowego żywienia niemowląt
pdf PROCEDURA - LOTKI PL-EN 18.04.2013 2017-06-12 15:13 1.47MB pobierz plik: PROCEDURA - LOTKI PL-EN 18.04.2013
pdf PROCEDURA - ŁAPY PL-EN 18.04.2013 2017-06-12 15:13 1.45MB pobierz plik: PROCEDURA - ŁAPY PL-EN 18.04.2013
pdf Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny 2017-06-12 14:51 1.09MB pobierz plik: Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny
pdf Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny 2017-06-12 14:52 99.45KB pobierz plik: Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny
zip Procedura rejestracji producentów sektora rybnego do ChRL 2017-06-12 15:06 1.27MB pobierz plik: Procedura rejestracji producentów sektora rybnego do ChRL
pdf Procedura zgłaszania zakladów mleczarskich do eksportu -ChRL 2017-06-12 15:14 85.54KB pobierz plik: Procedura zgłaszania zakladów mleczarskich do eksportu -ChRL
pdf Produkty mięsne poddane obróbce termicznej - Cooked Meat Products 2017-06-12 14:39 241.73KB pobierz plik: Produkty mięsne poddane obróbce termicznej - Cooked Meat Products
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe EN 2017-06-12 14:45 131.72KB pobierz plik: Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe EN
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe PL 2017-06-12 14:44 146.04KB pobierz plik: Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe PL
pdf Protokół mleko ostateczny pl 2017-06-12 15:16 403.02KB pobierz plik: Protokół mleko ostateczny pl
pdf Protokół mleko ostateczny pl 2017-06-12 15:17 403.02KB pobierz plik: Protokół mleko ostateczny pl
pdf Przewodnik dla Powiatowych Lekarzy Weterynarii w sprawie wystawiania świadectw weterynaryjnych przy eksporcie skór przeżuwaczy do ChRL 2017-06-12 14:36 82.62KB pobierz plik: Przewodnik dla Powiatowych Lekarzy Weterynarii w sprawie wystawiania świadectw weterynaryjnych przy eksporcie skór przeżuwaczy do ChRL
pdf Raw Milk 2017-06-12 15:10 193.22KB pobierz plik: Raw Milk
pdf Rozporzadzenie w sprawie rejestracji obcych zakladow zamierzajacych eksportowac produkty spozywcze do Chin 2017-06-12 15:17 62.11KB pobierz plik: Rozporzadzenie w sprawie rejestracji obcych zakladow zamierzajacych eksportowac produkty spozywcze do Chin
rtf Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński 2017-06-12 15:08 9.46KB pobierz plik: Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński
pdf Sterilized Milk 2017-06-12 15:10 266.78KB pobierz plik: Sterilized Milk
pdf Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych 2017-06-12 15:11 136.14KB pobierz plik: Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych
pdf Środek administracyjny zakres kontroli kwarantanny-nadzoru nad importem - eksp. przetw. mlecz 2017-06-12 15:13 473.74KB pobierz plik: Środek administracyjny zakres kontroli kwarantanny-nadzoru nad importem - eksp. przetw. mlecz
pdf Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzieci 2017-06-12 14:46 149.48KB pobierz plik: Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzieci
pdf Świadectwo zdrowia na wywożone do Chińskiej Republiki Ludowej skóry bydlęce, owcze i kozie 2017-06-12 14:36 495.39KB pobierz plik: Świadectwo zdrowia na wywożone do Chińskiej Republiki Ludowej skóry bydlęce, owcze i kozie
pdf Świeże (mrożone) produkty pochodzące ze zwierząt rzeźnych i drobiu - Fresh (Frozen) Livestock and Poultry Products 2017-06-12 14:39 267.49KB pobierz plik: Świeże (mrożone) produkty pochodzące ze zwierząt rzeźnych i drobiu - Fresh (Frozen) Livestock and Poultry Products
pdf Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności 2017-06-12 14:52 406.06KB pobierz plik: Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności
pdf Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin 2017-06-12 15:16 101.14KB pobierz plik: Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin
pdf Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych 2017-06-12 15:15 69.76KB pobierz plik: Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych
pdf Warunki rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw 2017-06-12 14:39 76.17KB pobierz plik: Warunki rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw
pdf Wniosek chiński dla zakładów mięsnych 2017-06-12 14:53 439.48KB pobierz plik: Wniosek chiński dla zakładów mięsnych
pdf Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn. 2017-06-12 14:44 1.54MB pobierz plik: Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn.
pdf Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych 2017-06-12 14:46 150.74KB pobierz plik: Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych
docx Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylęgowe, pisklęta 1-dniowe 2017-06-12 14:43 13.81KB pobierz plik: Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylęgowe, pisklęta 1-dniowe
pdf Załącznik 1. do procedury mleko 2017-06-12 15:14 58.77KB pobierz plik: Załącznik 1. do procedury mleko
pdf Załącznik D dodatki do żywności 2017-06-12 15:11 205.22KB pobierz plik: Załącznik D dodatki do żywności
pdf Załącznik do procedury ULW Chiny 2017-06-12 14:51 36.02KB pobierz plik: Załącznik do procedury ULW Chiny
pdf Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych 2017-06-12 15:15 82.18KB pobierz plik: Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych
docx Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia 2017-06-12 15:07 51.8KB pobierz plik: Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia