Główny Inspektorat Weterynarii
https://www.wetgiw.gov.pl/handel-eksport-import/chinyy
Drukuj grafikę : tak / nie

Chiny

kategoria: Chiny [69]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Chiny - lista uprawnionych zakładów (pierze)
ilość pobrań: 520
2021-02-11 15:43 140.11KB Chiny - lista uprawnionych zakładów (pierze) 140.11KB
pdf HEALTH CERTIFICATE FOR FEATHER TO BE EXPORTED POLAND TO CHINA
ilość pobrań: 242
2020-07-29 15:49 451.38KB HEALTH CERTIFICATE FOR FEATHER TO BE EXPORTED POLAND TO CHINA 451.38KB
pdf Protokół mleko ostateczny pl
ilość pobrań: 392
2017-06-12 15:17 403.02KB Protokół mleko ostateczny pl 403.02KB
pdf Rozporzadzenie w sprawie rejestracji obcych zakladow zamierzajacych eksportowac produkty spozywcze do Chin
ilość pobrań: 392
2017-06-12 15:17 62.11KB Rozporzadzenie w sprawie rejestracji obcych zakladow zamierzajacych eksportowac produkty spozywcze do Chin 62.11KB
pdf Protokół mleko ostateczny pl
ilość pobrań: 318
2017-06-12 15:16 403.02KB Protokół mleko ostateczny pl 403.02KB
pdf Dopuszczalne poziomy pozostałosci leków weterynaryjnych w żywnosci pochodzenia zwierzęcego
ilość pobrań: 351
2017-06-12 15:16 27.91KB Dopuszczalne poziomy pozostałosci leków weterynaryjnych w żywnosci pochodzenia zwierzęcego 27.91KB
pdf Lista farmaceutyków zabronionych w karmieniu i pojeniu zwierzat
ilość pobrań: 873
2017-06-12 15:16 48.05KB Lista farmaceutyków zabronionych w karmieniu i pojeniu zwierzat 48.05KB
pdf Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin
ilość pobrań: 1186
2017-06-12 15:16 101.14KB Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin 101.14KB
pdf Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych
ilość pobrań: 307
2017-06-12 15:15 69.76KB Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych 69.76KB
pdf Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych
ilość pobrań: 818
2017-06-12 15:15 82.18KB Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych 82.18KB
pdf Chiński protokół drobiowy pl
ilość pobrań: 467
2017-06-12 15:15 1.11MB Chiński protokół drobiowy pl 1.11MB
pdf Chiński protokół wieprzowina pl
ilość pobrań: 414
2017-06-12 15:14 1.51MB Chiński protokół wieprzowina pl 1.51MB
pdf Metoda prowadzenia kontroli jakosci i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA
ilość pobrań: 526
2017-06-12 15:14 83.02KB Metoda prowadzenia kontroli jakosci i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA 83.02KB
pdf Procedura zgłaszania zakladów mleczarskich do eksportu -ChRL
ilość pobrań: 512
2017-06-12 15:14 85.54KB Procedura zgłaszania zakladów mleczarskich do eksportu -ChRL 85.54KB
pdf Załącznik 1. do procedury mleko
ilość pobrań: 401
2017-06-12 15:14 58.77KB Załącznik 1. do procedury mleko 58.77KB
pdf PROCEDURA - LOTKI PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 341
2017-06-12 15:13 1.47MB PROCEDURA - LOTKI PL-EN 18.04.2013 1.47MB
pdf PROCEDURA - ŁAPY PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 963
2017-06-12 15:13 1.45MB PROCEDURA - ŁAPY PL-EN 18.04.2013 1.45MB
pdf Ogloszenie - sprawa wdrożenia środków nadzoru - zarzadz. kontr-kwarantanny - import-eksp przetw. mlecz.
ilość pobrań: 389
2017-06-12 15:13 256.76KB Ogloszenie - sprawa wdrożenia środków nadzoru - zarzadz. kontr-kwarantanny - import-eksp przetw. mlecz. 256.76KB
pdf Środek administracyjny zakres kontroli kwarantanny-nadzoru nad importem - eksp. przetw. mlecz
ilość pobrań: 1479
2017-06-12 15:13 473.74KB Środek administracyjny zakres kontroli kwarantanny-nadzoru nad importem - eksp. przetw. mlecz 473.74KB
pdf Dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych
ilość pobrań: 394
2017-06-12 15:13 147.32KB Dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych 147.32KB
pdf Porównanie z chinskimi praktykami i standardami wytwarzania produktów mlecznych UE-CN
ilość pobrań: 372
2017-06-12 15:12 350.68KB Porównanie z chinskimi praktykami i standardami wytwarzania produktów mlecznych UE-CN 350.68KB
pdf Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci
ilość pobrań: 991
2017-06-12 15:11 246.62KB Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci 246.62KB
pdf Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych
ilość pobrań: 293
2017-06-12 15:11 136.14KB Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych 136.14KB
pdf Załącznik D dodatki do żywności
ilość pobrań: 285
2017-06-12 15:11 205.22KB Załącznik D dodatki do żywności 205.22KB
pdf Mleko pasteryzowane formularz
ilość pobrań: 565
2017-06-12 15:11 380.13KB Mleko pasteryzowane formularz 380.13KB
pdf Mleko sterylizowane formularz
ilość pobrań: 373
2017-06-12 15:10 325.88KB Mleko sterylizowane formularz 325.88KB
pdf Raw Milk
ilość pobrań: 304
2017-06-12 15:10 193.22KB Raw Milk 193.22KB
pdf Pasteurized Milk
ilość pobrań: 299
2017-06-12 15:10 310.68KB Pasteurized Milk 310.68KB
pdf Sterilized Milk
ilość pobrań: 275
2017-06-12 15:10 266.78KB Sterilized Milk 266.78KB
pdf Modified Milk
ilość pobrań: 291
2017-06-12 15:09 180.27KB Modified Milk 180.27KB
pdf Fermented Milk
ilość pobrań: 449
2017-06-12 15:09 291.44KB Fermented Milk 291.44KB
doc Norma chińska subst. promieniotw.
ilość pobrań: 334
2017-06-12 15:09 64KB Norma chińska subst. promieniotw. 64KB
rtf Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński
ilość pobrań: 344
2017-06-12 15:08 9.46KB Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński 9.46KB
doc Preparaty do początkowego żywienia niemowląt
ilość pobrań: 339
2017-06-12 15:08 358.5KB Preparaty do początkowego żywienia niemowląt 358.5KB
doc Preparaty do dalszego żywienia niemowląt i dzieci młodszych PL
ilość pobrań: 340
2017-06-12 15:07 225KB Preparaty do dalszego żywienia niemowląt i dzieci młodszych PL 225KB
docx Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia
ilość pobrań: 332
2017-06-12 15:07 51.8KB Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia 51.8KB
doc Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej pl
ilość pobrań: 645
2017-06-12 15:06 169KB Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej pl 169KB
doc Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej
ilość pobrań: 1902
2017-06-12 15:05 270KB Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej 270KB
pdf GB19302-2010 Fermented Milk
ilość pobrań: 296
2017-06-12 14:53 291.44KB GB19302-2010 Fermented Milk 291.44KB
pdf GB13102-2010 Evaporated Milk sweetened condensed and formulated
ilość pobrań: 419
2017-06-12 14:53 246.2KB GB13102-2010 Evaporated Milk sweetened condensed and formulated 246.2KB
pdf Wniosek chiński dla zakładów mięsnych
ilość pobrań: 878
2017-06-12 14:53 439.48KB Wniosek chiński dla zakładów mięsnych 439.48KB
pdf Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności
ilość pobrań: 619
2017-06-12 14:52 406.06KB Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności 406.06KB
pdf Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny
ilość pobrań: 379
2017-06-12 14:52 99.45KB Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny 99.45KB
pdf Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny
ilość pobrań: 424
2017-06-12 14:51 1.09MB Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mieso wieprzowe, drobiowe, jelita Chiny 1.09MB
pdf Załącznik do procedury ULW Chiny
ilość pobrań: 371
2017-06-12 14:51 36.02KB Załącznik do procedury ULW Chiny 36.02KB
pdf Informacja nt zgłaszania zakladów mleczarskich do ChRL
ilość pobrań: 523
2017-06-12 14:51 150.33KB Informacja nt zgłaszania zakladów mleczarskich do ChRL 150.33KB
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN
ilość pobrań: 308
2017-06-12 14:50 135.17KB CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN 135.17KB
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL
ilość pobrań: 307
2017-06-12 14:50 132.81KB CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL 132.81KB
pdf GB 2762-2012 maksymalne poziomy zanieczyszczeń w produktach spożywczych
ilość pobrań: 3741
2017-06-12 14:50 123.94KB GB 2762-2012 maksymalne poziomy zanieczyszczeń w produktach spożywczych 123.94KB
pdf GB 29921-2013 limity patogenów w produktach spożywczych
ilość pobrań: 604
2017-06-12 14:50 54.04KB GB 29921-2013 limity patogenów w produktach spożywczych 54.04KB
pdf Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzieci
ilość pobrań: 515
2017-06-12 14:46 149.48KB Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzieci 149.48KB
pdf Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych
ilość pobrań: 416
2017-06-12 14:46 150.74KB Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych 150.74KB
pdf GB 5420-2010 - ser
ilość pobrań: 656
2017-06-12 14:45 455.67KB GB 5420-2010 - ser 455.67KB
pdf GB 25192-2010 - ser topiony
ilość pobrań: 577
2017-06-12 14:45 548.34KB GB 25192-2010 - ser topiony 548.34KB
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe EN
ilość pobrań: 299
2017-06-12 14:45 131.72KB Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe EN 131.72KB
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe PL
ilość pobrań: 315
2017-06-12 14:44 146.04KB Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe PL 146.04KB
pdf Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn.
ilość pobrań: 339
2017-06-12 14:44 1.54MB Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn. 1.54MB
pdf Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji
ilość pobrań: 531
2017-06-12 14:43 556.67KB Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji 556.67KB
pdf Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna)
ilość pobrań: 460
2017-06-12 14:43 656.33KB Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) 656.33KB
docx Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylęgowe, pisklęta 1-dniowe
ilość pobrań: 287
2017-06-12 14:43 13.81KB Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylęgowe, pisklęta 1-dniowe 13.81KB
pdf Warunki rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw
ilość pobrań: 366
2017-06-12 14:39 76.17KB Warunki rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw 76.17KB
pdf Produkty mięsne poddane obróbce termicznej - Cooked Meat Products
ilość pobrań: 635
2017-06-12 14:39 241.73KB Produkty mięsne poddane obróbce termicznej - Cooked Meat Products 241.73KB
pdf Świeże (mrożone) produkty pochodzące ze zwierząt rzeźnych i drobiu - Fresh (Frozen) Livestock and Poultry Products
ilość pobrań: 519
2017-06-12 14:39 267.49KB Świeże (mrożone) produkty pochodzące ze zwierząt rzeźnych i drobiu - Fresh (Frozen) Livestock and Poultry Products 267.49KB
pdf Kodeks praktyki higienicznej podczas uboju i obróbki zwierząt rzeźnych i drobiu - Code of Hygienic Practice for Livestock and Poultry Slaughtering and Processing
ilość pobrań: 3297
2017-06-12 14:38 315.03KB Kodeks praktyki higienicznej podczas uboju i obróbki zwierząt rzeźnych i drobiu - Code of Hygienic Practice for Livestock and Poultry Slaughtering and Processing 315.03KB
pdf Kodeks praktyki higienicznej dla mięsa i produktów mięsnych - Code of Hygienic Practice for Meat and Meat Products
ilość pobrań: 1310
2017-06-12 14:38 344.83KB Kodeks praktyki higienicznej dla mięsa i produktów mięsnych - Code of Hygienic Practice for Meat and Meat Products 344.83KB
pdf Chiny - lista uprawnionych zakładów (skóry przeżuwaczy)
ilość pobrań: 1332
2021-01-19 10:41 96.33KB Chiny - lista uprawnionych zakładów (skóry przeżuwaczy) 96.33KB
pdf Przewodnik dla Powiatowych Lekarzy Weterynarii w sprawie wystawiania świadectw weterynaryjnych przy eksporcie skór przeżuwaczy do ChRL
ilość pobrań: 479
2017-06-12 14:36 82.62KB Przewodnik dla Powiatowych Lekarzy Weterynarii w sprawie wystawiania świadectw weterynaryjnych przy eksporcie skór przeżuwaczy do ChRL 82.62KB
pdf Świadectwo zdrowia na wywożone do Chińskiej Republiki Ludowej skóry bydlęce, owcze i kozie
ilość pobrań: 487
2017-06-12 14:36 495.39KB Świadectwo zdrowia na wywożone do Chińskiej Republiki Ludowej skóry bydlęce, owcze i kozie 495.39KB
zip Procedura rejestracji producentów sektora rybnego do ChRL
ilość pobrań: 818
2020-03-04 15:10 1.9MB Procedura rejestracji producentów sektora rybnego do ChRL 1.9MB