Wyniki wyszukiwania
-
21.
Kanada - Program kontroli retencji wody w mięsie drobiowym
Dział: Pliki do pobrania -
22.
Instrukcja GLW nr BP.0200.1.4.2023 - pośrednicy w obrocie zwierzętami
Dział: Pliki do pobrania -
23.
Instrukcja GLW nr BP.0200.1.6.2023 - miejsca gromadzenia zwierząt
Dział: Pliki do pobrania -
24.
Instrukcja Głównego Lekarza Weterynarii w sprawie postępowania powiatowych i wojewódzkich lekarzy weterynarii przy przeprowadzaniu kontroli IRZ
Dział: Pliki do pobrania -
25.
Zmienione procedury wywozu dodatkowych przetworzonych produktów mięsnych i jajecznych z akredytowanych zagranicznych zakładów przetwórczych
Dział: Pliki do pobrania -
26.
Wytyczne FSIS - Walidacja systemów HACCP 2015
Dział: Pliki do pobrania -
27.
Wytyczne FSIS - Pobieranie próbek mikrobiologicznych surowego drobiu 2015
Dział: Pliki do pobrania -
28.
Dyrektywa FSIS 10240.5 wersja 4 - Pobieranie próbek Listeria
Dział: Pliki do pobrania -
29.
Dyrektywa FSIS 10240.4 wersja 4 - Weryfikacja regulacji Listeria
Dział: Pliki do pobrania -
30.
Dyrektywa FSIS 6500.1 wersja 1 NPIS
Dział: Pliki do pobrania