Wyniki wyszukiwania
-
121.
Ogólny model HACCP dla uboju drobiu wg FSIS
Dział: Pliki do pobrania -
122.
Dyrektywa FSIS 10250.2 - Standardy wydajności: Program weryfikacji Salmonella w surowych produktach drobiowych
Dział: Pliki do pobrania -
123.
Dyrektywa FSIS 6700.1 - Woda zatrzymana w surowym mięsie i produktach drobiowych
Dział: Pliki do pobrania -
124.
Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla koni eksportowanych z Polski do Izraela
Dział: Pliki do pobrania -
125.
Izrael - wymagania dla jaj konsumpcyjnych
Dział: Pliki do pobrania -
126.
Świadectwo zdrowia dla jaj konsumpcyjnych wywożonych do Izraela
Dział: Pliki do pobrania -
127.
Świadectwo zdrowia dla jaj przemysłowych wywożonych do Izraela
Dział: Pliki do pobrania -
128.
Badania okresu przydatności do spożycia - Listeria monocytogenes (PL)
Dział: Pliki do pobrania -
129.
Plan Urzędowej Kontroli Pasz na rok 2022
Plan Urzędowej Kontroli Pasz 2022 Strona 1Plan Urzędowej Kontroli Pasz 2022 Strona 2
Dział: Pliki do pobrania -
130.
Krajowa strategia postępowania przy zwalczaniu wysoce zjadliwej grypy ptaków
Dział: Pliki do pobrania